Tineri amendați de Poliția Locală Timișoara pentru că lipeau afișe cu celebra...

Tineri amendați de Poliția Locală Timișoara pentru că lipeau afișe cu celebra escrocherie a mașinilor de cusut

1
DISTRIBUIȚI

Lipeau afișe cu o facere bănoasă, despre care se știe de ani buni că este o înșelătorie, dar au fost prinși de Poliția Locală Timișoara și amendați. Vorbim de nu mai puțin de patru tineri care promovau afecerea cu mașini de cusut nemțești în care posesorilor de astfel de mașini li se promite că vor primi zeci de mii de euro dacă cumpără încă o mașină. Cei care conduc ingineria financiară au desigur și vânzători de astfel de mașini, care își oferă serviciile prompt.


Odată ce oamenii cumpără mașinile pereche rămân cu banii dați, dar nu primesc zecile de mii de euro promise.

„Polițiștii locali au depistat în aceste zile, în zona centrală a municipiului, pe Bdul Revoluției, pe Bdul Michelangelo, în Parcul Copiilor, patru tineri care lipeau afișe publicitare pe stâlpii de iluminat și pe transformatoarele de curent, afișe prin care se anunța intenția de cumpărare a unor obiecte vechi. Astfel, ca urmare a constatărilor din teren, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au întocmit procesele verbale de sancționare în cazul celor surprinși împânzind orașul cu afișe, amenzile fiind aplicate în conformitate cu prevederile Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate. Reamintim că potrivit actului normativ menționat, această faptă este interzisă, sancțiunile fiind încadrate între 500 și 5000 lei”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Nu pot sa cred ca mai musca cineva la teapa asta. Apoi, nu pot sa cred ca politia locala nu i-a condus la politie, pentru alte lamuriri.
    De fapt, sunt ocupati: ii vezi mereu sanctionand, in loc sa GANDEASCA si sa-si spuna: daca aici parcheaza lumea mereu, hai sa facem o parcare, sa-i propunem primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.