Plimbările cu căruţa, modă pe străzile din Timişoara. Câte amenzi a dat...

Plimbările cu căruţa, modă pe străzile din Timişoara. Câte amenzi a dat Poliţia Locală

0
DISTRIBUIȚI

Plimbările cu căruţa par să fie la mare modă pe străzile din Timişoara. În vreme ce numărul maşinilor înmatriculate şi puse în circulaţie creşte de la un an la altul pe străzile din capitala Banatului, unii cetăţeni au găsit soluţia perfectă pentru a evita aglomeraţia din trafic sau deplasările cu vehiculele Societăţii Publice de Transport Timişora.


Bucuria lor a fost însă de scurtă durată. Nu mai puţin de zece căruţaşi au fost amendaţi de Poliţia Locală săptămâna trecută, pentru că se plimbau ilegal pe străzile din oraş.

„Polițiștii locali au depistat în cursul săptămânii trecute un număr de 10 căruțași care circulau cu vehiculele cu tracțiune animală pe raza municipiului fără a avea aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, motiv pentru care aceștia au fost sancționați conform HCL 251/2002, cu amendă în valoare de 300 lei fiecare. Căruțașii au fost depistați în zone precum Calea Buziașului, str. Nicolae Cocea, Magnoliei. Poliția Locală are permanent în atenție acest fenomen și ori de câte ori constată în teren sau primește sesizări de la cetățeni referitoare la căruțe care se deplasează pe străzile Municipiului ia măsurile legale de sancționare și ridicare a acestora, cu atât mai mult cu cât aceste vehicule reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic și de foarte multe ori cei depistați în această situație se ocupă cu colectarea de deșeuri și cu abandonarea resturilor în locuri neautorizate”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.