Primarul Robu, despre fanii brazilieni care l-au umplut de like-uri: „Cineva atentează...

Primarul Robu, despre fanii brazilieni care l-au umplut de like-uri: „Cineva atentează la pagina mea publică de Facebook, probabil dat fiind succesul de care se bucură!”

0
DISTRIBUIȚI

Semafoarele din capitala Banatului şi pagina primarului Nicolae Robu. Sunt principalele ţinte ale unor atacuri cibernetice fără precedent în România – asta putem deduce din explicaţiile publice oferite recent de edilul-şef Nicolae Robu. Acum aproape o săptămână, când 80% din semafoarele din Timişoara s-au stins, edilul punea totul pe seama unui posibil atac cibernetic. Teoria a fost reluată astăzi, când primarul Nicolae Robu a folosit aceeaşi explicație pentru numărul mare de brazilieni care au dat like conferinţei sale de vineri, 23 martie, de la sediul PNL Timiş. Robu spune că la mijloc e vorba de invidia unora pentru succesul de care se bucură.

„Cineva atentează la pagina mea publică de Facebook, probabil dat fiind succesul de care se bucură!

Vineri, 23.03.2018, la postarea transmisiei live a Conferinței de presă săptămânale a PNL Timiș, s-a întâmplat un lucru fără precedent: în timp ce numărul de vizualizări ale conferinței a rămas ca de obicei în ultima vreme -în plaja 7.000 – 14.000, mai exact, la această oră, 7.777, deci foarte mare (!), dacă se are în vedere că eu dețin doar funcții locale și dacă se fac diverse comparații cu… :)), numărul de like-uri a devenit mult mai mare ca de obicei, și anume: 1.200! Fiind sesizat, astăzi, când m-am întors în oraș și am văzut, am făcut o analiză și am constatat următoarele: la postarea de vineri sunt foarte multe like-uri de pe conturi cu nume spaniole, din America de Sud, conturi care, evident, n-au nicio legătură cu mine și cu ce fac, respectiv public, eu.


Este regretabil că oameni afiliați polului răului se dedau (și) la așa ceva! Ce-aș putea face, decât să vă readuc în minte, dragi prieteni, morala uneia din minunatele fabule ale marelui Aurel Baranga:

“Dacă nu poți să urci,
Măcar să bârfești și să spurci”

Și să vă rog pe dv., cei reali, să continuați să dați like-uri, să postați comentarii -inclusiv critice, evident-, să dați share-uri și să vizualizați prezențele mele audio-video, încât, împreună, să-i dejucăm pe ticăloși!

Din respect pt dv., iată, fac publică o analiză făcută inițial pt mine, a provenienței like-urilor la ultimele mele 30 de postări, din perioada 27.02.2018 – 24.03.2018 -cea de vineri, evident, n-am luat-o în considerare!-:
* Nr persoane care au dat Like la una sau mai multe dintre cele 30 postări: 4.912
* Număr like-uri cumulate de cele 30 postări: 11.845 (o medie de cca 400 like-uri pe postare)
* 22 persoane din cele 4.912 au dat Like la cel putin 20 de postări din cele 30
* 177 persoane din cele 4.912 au dat Like la cel puțin 10, dar mai puțin de 20 postări din cele 30
* restul de persoane până la 4.912 au dat Like la până în 10 postări din cele 30”, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.