Primarul Robu face sondaje degeaba: muncitori surprinși cum plombează gropi pe ploaie

Primarul Robu face sondaje degeaba: muncitori surprinși cum plombează gropi pe ploaie

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-636618749">

Nicolae Robu pare să nu țină cont de părerile timișorenilor care au răspuns la ultimul sondaj pe care l-a lansat pe pagina sa de Facebook, în urmă cu o săptămână. Edilul șef i-a întrebat pe internauți dacă ar trebui să se facă plombe pe ploaie sau ninsoare sau să se lase gropile așa cum sunt până se face vreme bună.

Până astăzi, aproape 80% dintre respondenți au precizat că nu vor ca gropile din asfalt să fie plombate pe vreme rea. Cu toate acestea, mai mulți muncitori au fost surprinși cum asfaltau, deși la Timișoara ploua.

„Azi am fost la cumpărături și ce să vezi? În Timișoara se asfaltează pe ploaie! Domnilor iresponsabili (căci responsabili nu vă pot numi) ce faceți? Dați foc la banii contribuabililor? Cât credeți că ține asfaltul turnat pe ploaie? Oare cei care au încredințat lucrarea, verifică vreodată când și cum se execută?”, a scris europarlamentarul timișorean Maria Grapini, astăzi.

pe contul său de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.