Primarul Timișoarei, brusc nemulțumit de activitatea societății Retim, cu a cărei limuzină...

Primarul Timișoarei, brusc nemulțumit de activitatea societății Retim, cu a cărei limuzină se plimbă gratis de ani de zile

0
DISTRIBUIȚI

Primarul este supărat pe compania de salubritate Retim, la care Consiliul Local Timișoara deține 50% din pachetul de acțiuni. În cadrul conferinței de presă de astăzi, edilul a declarat că este nemulțumit de modul în care angajații companiei își respectă sarcinile stabilite prin contractul încheiat între municipalitate și operator.

„Sunt nemulțumit de vreun an cel puțin de prestația acestei societăți care este a primăriei în proporție de 50%, după cum bine știți. Sunt nemulțumit și de cum se curăță carosabilele, sunt nemulțumit și de cum se mătură trotuarele și am văzut în destule locuri gunoaie și răspunsul se dă întotdeauna nu e contract.


Dacă sunt cetățeni necivilizați și pun unde este interzis gunoaie, chiar nu ții atâta la orașul ăsta încât să spui hai, că nu o fi gaură în cer, încarc și gunoiul ăsta? Le e greu să dea dispoziții în acest sens lucrătorilor? Îi atenționează numai ce este strict în contract. Normalitatea este să fie plătiți pentru tot ce fac, dar dacă se întâmplă să avem cetățeni necivilizați în diverse locuri care în loc să își ia pubelă și să își fac contract noi lăsăm orașul cu un morman de gunoaie până îl văd eu sau îmi trimite un cetățean pe Facebook? Nici nu ar fi normal ca sesizările să ajungă la mine”, a declarat edilul-șef.

Întrebat de ce nu ia măsuri pentru a corecta neajunsurile pe care le-a constatat în modul în care Retim respectă sarcinile din contractul de salubrizare, primarul Timișoarei a explicat ”să își facă datoria Retim. Este operatorul de salubritate. Îl plătim, trebuie să își facă treaba. Când expiră contractul se face licitație”.

Vă reamintim că Retim a cumpărat un Mercedes cu care se plimbă primarul Timișoarei, toate cheltuielile fiind suportate de societatea de salubritate. Edilul este cel care nu a înaintat Consiliului Local Timișoara proiectul de aprobare a schimbării firmei care reprezintă acționarul german, chiar dacă lucrul acesta era obligatoriu conform actului constitutiv al societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.