Un nou protest al taximetriștilor din Timișoara. Sunt în grevă japoneză, în...

Un nou protest al taximetriștilor din Timișoara. Sunt în grevă japoneză, în semn de nemulțumire față de Uber. Ce acțiuni mai au în plan FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-13309503">

Majoritatea celor aproape 1.900 de taximetriști din Timișoara sunt în grevă japoneză, începând de astăzi, pe o perioadă nedeterminată. Astfel, șoferii au prins banderole albe de oglinzile mașinilor, iar pe geamuri au lipit afișe cu mesajul “Solidari cu taximetriștii europeni”. Taximetriștii sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile nu iau nicio măsură împotriva Uber și solicită respectarea legii.

“Este organizată o grevă japoneză începând de astăzi, pentru a atrage atenția asupra respectării Legii 38, legea taximetriei. Toată lumea care face transport public de persoane în regim de taxi, ceea ce face și Uber, trebuie să respecte această lege: mașini autorizate, case de marcat, șoferi cu atestate”, ne-a declarat Tudor Peșteleu, patronul Tudo, cea mai mare companie de taxi din Timișoara.

De asemenea, taximetriștii din Timișoara s-au organizat într-o asociație și intenționează să dea compania Uber în judecată, la fel ca cei din Cluj-Napoca.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.