Ripensia Timișoara vizează victoria în primul meci acasă cu Paul Codrea pe...

Ripensia Timișoara vizează victoria în primul meci acasă cu Paul Codrea pe bancă. Ce problemă au întâmpinat roș-galbenii în pregătirea jocului cu Brăila

0
DISTRIBUIȚI

Nou promovata timișoreană din Liga a II-a încheie în weekend lunga așteptare a primului meci oficial pe teren propriu în 2018. FC Ripensia e favorită în fața codașei Dacia Unirea Brăila, dar tehnicianul Paul Codrea nu-și desconsideră adversarul. Principala problemă a roș-galbenii în pregătirea partidei e faptul că nu au putut efectua niciun antrenament în Ciarda Roșie.

”Ripi” a venit cu un punct important din deplasarea de la Snagov, apoi echipa preluată în iarnă de Paul Codrea avea oricum pauză de la joc săptămâna trecută din cauza retragerii lui ASA Tg. Mureș. Cum jocul de duminică va fi televizat, abia data de 11 martie e cea în care bănățenii îi pot vedea în Ciarda pe Mediop și compania.


Tânărul antrenor al roș-galbenilor se așteaptă ca elevii săi să dea totul cu Brăila, grupare care a ajuns pe ultimul loc între echipele rămase în competiție. Minusul gazdelor timișorene e că nu au putut ”intra” pe arena din Ciarda.

”Ne aşteaptă un meci dificil. Le-am spus şi jucătorilor, pentru noi e cel mai important meci din acest sezon, pentru că poziţia din clasament a Brăilei o transformă într-un adversar redutabil. O victorie în faţa celor de la Dacia Unirea ne-ar linişti pe noi şi i-ar ţine pe ei la distanţă mare. De aceea cred că partida e una atât de importantă pentru noi. Sper ca băieţii să ajungă la ora jocului super-motivaţi şi concentraţi. În altă ordine de idei, din păcate, din pricina condiţiilor meteorologice nu am apucat să facem niciun antrenament pe terenul nostru. Jucătorii noi nu au apucat să simtă terenul de acasă. Probabil că va fi pentru ei precum un meci în deplasare, dar sperăm ca suporterii noştri să-i facă se simtă repede acasă!”, a declarat Paul Codrea, tehnicianul Ripensiei.

În tur, Ripensia a remizat pe terenul Daciei Unirea, scor 2-2, în urma ”dublei” lui Adrian Ungureanu. Roș-galbenii nu vor miza în returul cu brăilenii pe fundașul Mihai Hecsko, în covalescență după operația suferită la genunchi. Partida Ripensia Timișoara – Dacia Unirea Brăila se dispută duminică, de la ora 11.00, pe arena ”Ciarda Roșie”. Înaintea rundei 24 ”Ripi” ocupă locul 11, cu 26 de puncte, în timp ce vizitatorii sunt pe 19, cu 18 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.