Ruşii de la Teddy Killerz fac încălzirea pentru Electroruga de la Buzad,...

Ruşii de la Teddy Killerz fac încălzirea pentru Electroruga de la Buzad, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Ruşii de la Teddy Killerz fac încălzirea pentru Electroruga de la Buzad la No Name

Primul party de încălzire pentru Electroruga de la Buzad va avea loc la sfârşitul lunii martie la Timişoara, evenimentul oferindu-le amatorilor de muzici electronice o noapte deosebită alături de ruşii de la Teddy Killerz, care se pot lăuda cu una dintre cele mai incitante ascensiuni din istoria muzicii electronice recente. Lansați de către Bad Taste Recordings în 2012, Teddy Killerz au fost promovați de către diverse case de discuri respectate precum OWSLA și Ram Records. Au succes cu fiecare gen pe care îl explorează – drum’n’bass, dubstep, trap şi breakbeat – abilitatea lor de a crea frenezie în toate tipurile de public fiind uimitoare.

Remix-ul lor la piesa „I Am Legion – Make Those Moves” a fost #1 in topul Drum’n ‘Bass Beatport timp de peste 3 săptămâni.

Într-o perioadă scurtă de doar doi ani, au lansat deja numeroase hit-uri prin casele de discuri Division, Program, Par Excellence și OWSLA (pentru a numi doar câteva).


Au colaborat cu artiști grei cum ar fi Modestep, Dope DOD, Skrillex, I Am Legion și o serie de alți artiști în diverse genuri.

Capacitatea, abilitatea și versatilitatea lor a dus la semnarea unui contract cu puternica casă de discuri RAM Records.

Lucrând într-o varietate de stiluri de muzică bass, formația a primit sprijin din partea a numeroși artiști influenți de muzică bass, printre care Chase&Status, 12th Planet, Modestep, Noisia, Knife Party, Andy C și alții. Calyx și Teebee au prezentat patru melodii ale Teddy Killerz pe mixul Fabric Live.

Evenimentul de încălzire pentru Electroruga va avea loc vineri, 23 martie, de la ora 22.00, la No Name. Alături de invitaţii speciali, la acest eveniment vor mai fi prezenţi Deelow, Mighty Boogie, Notsocommon DJ, dj KuKy b2b Dj Razy.

Electroruga de Buzad, un sat din Timiș, va avea loc în 1 şi 2 septembrie şi este un festival care îmbină muzica electronică (și nu numai) cu obiceiuri tradiționale, autentice, ale locului. Totul se întâmplă intr-un peisaj de poveste aflat la poalele Dealurilor Lipovei. Evenimentul, care durează două zile, are loc în weekendul imediat următor Rugii de la Buzad și îşi propune să ofere muzică de bună calitate, posibilitatea explorării zonei și înțelegerii modului în care locuiesc și trăiesc oamenii locului, relaxare și distracție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.