S-a izbit cu mașina de parapetul unui pod, motorul a zburat câțiva...

S-a izbit cu mașina de parapetul unui pod, motorul a zburat câțiva metri după impact. Pățania unui vitezoman de 18 ani FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri de 18 ani au scăpat, ca prin minune, doar cu o sperietură dintr-un accident care le-ar fi putut fi fatal. Ei au intrat, azi-noapte, cu mașina într-un parapet al podului de peste Mureș, din cartierul arădean Micălaca, apoi au ricoșat într-un stâlp de iluminat. Autoturismul condus de tânărul de 18 ani a fost avariat iremediabil, până și motorul zburând la o distanță mare de mașină în urma impactului, scrie ghidularadean.ro.

La scurt timp după miezul nopții, un băiat de 18 ani, aflat într-un Ford Focus alături de fată de aceeași vârstă, se îndrepta dinspre Bulevardul Titulescu spre Ştrandul Neptun, pe un drum acoperit de polei. Pentru că apăsase pedala de accelerație prea tare, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un parapet de protecţie apoi a ricoşat într-un stâlp de iluminat.

În urma impactului, motorul autoturismului s-a desprins pur şi simplu şi a zburat câţiva metri în timp ce caroseria a devenit un morman de fiare contorsionate şi cu greu mai poate fi distinsă forma autoturismului.

Tinerii s-au ales cu răni ușoare, care nu le pun viețile în pericol.

Parapetul de protecţie dintre cele două sensuri de mers de pe podul din Micălaca a fost avariat astfel încât va avea nevoie de reparații, iar stâlpul de iluminat a fost serios avariat.

Polițiștii de la brigada rutieră care au ajuns la locul accidentului l-au testat pe șofer cu alcooltestul, însă rezultatul a fost negativ.


Din primele cercettări, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, neadaptată la condițiile de trafic.

Foto: ghidularadean.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.