Complex bucureștean pentru SCM Politehnica pe teren propriu. Alb-violeții au pierdut al...

Complex bucureștean pentru SCM Politehnica pe teren propriu. Alb-violeții au pierdut al treilea meci la rând cu o trupă din Capitală GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Face ce face SCM Politehnica și tot cedează acasă cu formațiile din București. După CSM și Steaua a venit rândul lui Dinamo să dea drumul la muzică în vestiarul de pe Bega. În ziua în care clubul a anunțat cu pompă că i-a prelungit contractul antrenorului Pero Milosevic, elevii acestuia au cedat în fața alb-roșiilor cu 28-31 (16-17). În ciuda diferenței de trei goluri alb-violeții au avut totuși oportunitatea de a smulge un punct în final, șansă irosită evident.

Poli nu și-a putut bucura fanele de 1 Martie. Parcursul de invidiat de la finele anului trecut și startului lui 2018 pare deja departe. În prima parte jocul a fost echilibrat fără ca una dintre combatante să depășească mai mult de două goluri avantaj pe tabelă. În repriza a doua Dinamo a fost prima care a depășit această barieră: 22-25 (min. 47). Chiar după o perioadă care părea bună pentru gazde. Timișorenii au oferit iluzia unei posibile reveniri pe final, s-au apropiat la un gol distanță, dar nu au mai reușit egalarea. Totul s-a decis însă în ultimul minut. Fenici și Orbovic au nimerit bara, sârbul a mai irosit o ocazie iar Dinamo s-a desprins decisiv prin reuștele lui Esteki, golgheterul zilei, cu zece reușite, și Bera, care a închis tabela. A fost o nouă seară ratată de poliști în Sala ”Constantin Jude”. Echipei alb-violete pare că-i lipsește ceva, pe lângă un portar, iranianul Saied fiind erou în comparație cu Savic. Chiar dacă nu admit poate se resimte și golul din buzunare.

SCM Poli a picat pe 4 și dacă nu-și revine riscă să mai cadă în clasament. Următorul joc din deplasare va fi din nou mai ușor ca cele de acasă. Miercurea viitoare, de la ora 17.30, bănățenii joacă la Focșani.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 9 goluri, Șania 5, Fenici 5, Orbovic 2, Vuk Milosevic 2, Păiuș 2, Ștefan 1, Cîmpan 1 și L. Ștefan 1.

Pero Milosevic, eșec în ziua prelungirii înțelegerii

Antrenorul care a readus-o, cu bune, cu rele, pe SCM Poli în competițiile europene, prin participarea din toamna lui 2016, tocmai și-a prelungit contractul cu încă două sezoane. Conducătorii visează chiar la titlu în ediția următoare, deocamdată alb-violeții se chinuie însă cu probleme ”curente”, precum cele economice de care s-a mai reamintit. Nu acest aspect e invocat însă pentru eșecurile cu formațiile din Capitală.

”Am muncit mai mult ca în partidele anterioare, în atac și în apărare. Dar s-a văzut clar, portarul advers sau greșelile noastre au contat. Ce să vorbesc de arbitri când tu ratezi atâtea de la 7 metri, Orbovic, Șania și Fenici au nimerit bara… Am avut oportunități, dar am ratat patru lovituri de pedeapsă.


E ghinion, dar trebuie să muncești și să fii mai concentrat. Dinamo e o campioană și vrea să fie și în acest an. Nu vreau să vorbesc de bani, cred că se va rezolva, nu de asta am pierdut. Nu l-am avut pe Zlatko Daskalovski în ultimele patru-cinci meciuri… E un rezultat care contează, normal”, a declarat Pero Milosevic.

Pentru Constantin Ștefan, fost antrenor pe Bega, revederea cu Poli a fost motiv de fericire. Dinamo a egalat trupa bănățeană în clasament, rivalele au câte 41 de puncte fiecare. ”Într-adevăr am antrenat acum cinci ani la Timișoara. Mă simt bine, cunosc sala, m-am salutat cu oamenii cu care am colaborat, dar scopul nostru a fost să venim și să luăm trei puncte. Știam că Timișoara vine după două înfrângeri cu două echipe din București, știam că vor să câștige acasă. Am pregătit bine meciul. Am avut și accidentări din păcate. Am fost inspirat la schimbări, am avut o poartă bună, un atac bun, dar și multe goluri primite în zona centală, lucru pe care trebuie să-l remediem cât mai rapid. E o victorie importantă. Le-am spus la băieți că dacă nu câștigăm cu Poli nu va mai conta succesul cu CSM. Mai avem două meciuri grele, cu Steaua și Turda, pe care trebuie să le abordăm cu mare atenție”, a spus Constantin Ștefan, tehnicianul lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.