SCM Poli învinge lejer Făgărașul, dar nu o mai poate prinde pe...

SCM Poli învinge lejer Făgărașul, dar nu o mai poate prinde pe Dinamo în sezonul regulat. Handbaliștii alb-violeți luptă de la distanță cu CSM

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

SCM Politehnica Timișoara a înregistrat o nouă victorie în Liga Zimbrilor înaintea startului play-off-ului. Elevii lui Pero Milosevic au trecut azi la pas de CSM Făgăraș, scor 27-20, în penultima rundă a sezonului regulat. Acest rezultat le asigură alb-violeților doar prezența temporară pe podium, la egalitate de puncte cu Dinamo, dar alb-roșii nu mai pot pierde locul 3 înaintea startului fazei finale a campionatului.

Timișorenii au condus cu 6-3 și 10-5 pe parcursul primelor 20 de minute ale întâlnirii cu ardelenii.


Oaspeții au suferit de altfel o pierdere importantă în primul sfert de oră, prin accidentarea experimentatului Ilie Vaidasigan, handbalist trecut în carieră la ambele forțe bănățene de pe semicerc. La pauză avantajul lui Poli a fost de șapte goluri (16-9) iar la reluare gazdele au ajuns la un maximum de opt goluri pe tabelă. Înregistrat cu cinci minute înainte de final.

Luptă cu CSM București pentru locul 4

Cu această victorie SCM Poli ajunge la cota 53 de puncte adunate, la egalitate cu Dinamo, dar cu un golaveraj superior bucureștenilor, stabilit chiar prin diferența de pe tabelă din jocul de azi. În ultima etapă a sezonului regulat Poli are un meci greu, pe terenul lui Minaur Baia Mare, joc stabilit în jurul datei de 12 aprilie. Dinamo își va asigura însă un succes la masa verde cu retrasa Odorhei iar prin victoria din meciul direct de la Timișoara (31-28), superioară – ca număr de goluri marcate – celei obținuite de bănățeni la București, nu mai poate pierde locul 3. În schimb, Poli riscă să piardă poziția a patra dacă se împiedică în Maramureș iar CSM București (52 de puncte) se impune la Călărași în ultima rundă dinaintea play-off-ului.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 7, Lasica 5, Orbovic 4, Krsto Milosevic 5, Fenici 2, Hrimiuc 2, Santeiu 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.