SCM Politehnica a obținut o victorie așteptată la Focșani. Pero Milosevic: ”Se...

SCM Politehnica a obținut o victorie așteptată la Focșani. Pero Milosevic: ”Se pare că atunci când am fost pe primul loc am deranjat pe cineva”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Handbaliștii alb-violeți au revenit cu trei puncte dintr-o nouă deplasare. SCM Politehnica s-a impus cu 30-25 pe terenul celor de la CSM Focșani și a urcat pe locul 3 în Liga Zimbrilor. După joc tehnicianul bănățenilor, Pero Milosevic, a spus că gazdele au avut parte de un arbitraj favorabil și că echipa sa probabil a ”deranjat” atunci când a ajuns în postura de lider al campionatului.

SCM Poli nu a avut probleme pe terenul moldovenilor clasați pe locul 9. Timișorenii, lipsiți de aportul lui Fenici, ușor accidentat, au condus cu 16-11 la pauză. Alb-violeții au avut parte apoi de o repriză secundă și mai convingătoare, în care s-au distanțat la 12 goluri de CSM.


Pe final oaspeții au utilizat mai mulți oameni de pe bancă și astfel tabela s-a ”strâns”.

În urma acestui rezultat, coroborat cu eșecul CSM-ului la Turda, SCM Poli a urcat pe ultima treaptă a podiumului primei divizii.

SCM Politehnica (marcatori): Vuk Milosevic 7, Krsto Milosevic 5, Cîmpan 4, Lasica 4, Marjanovic 3, Orbovic 3, Șania 2, Hrimiuc 1, Santeiu 1.

”Pe plan sportiv a fost o partidă fenomenală făcută de băieții noștri. În atac am fost disciplinați și concentrați, vreau să-i felicit pe toți că au avut contribuția lor la această victorie. E un triumf al încrederii în propriile forțe; am avut o partidă remarcabilă în ciuda multor nedreptăți cu care ne-am confruntat. M-a nemulțumit maniera în care am fost arbitrați mai ales în prima repriză; au fost cam 10 decizii contra noastră, însă și în aceste condiții am avut 5 goluri avantaj. Vreau să spun că dacă am fi avut așa un arbitraj la Timișoara, favorabil echipei gazdă, am fi învins-o și orice echipă la 5 goluri diferență, indiferent că se numea Dinamo, CSM sau orice altă echipă. Se pare că atunci când am fost pe primul loc am deranjat pe cineva. E singurul aspect la care clubul nostru ar trebui să facă ceva. Pentru meciul următor trebuie să ne recuperăm bine, Cristi Fenici să revină contra Turdei, dar mai ales să-și recapete forma sportivă pentru turneul final de Cupa României”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

Pentru SCM Politehnica urmează un nou joc mai dificil acasă, duminică, de la ora 16.30, timișorenii întâlnesc puternica Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.