SCM Timișoara s-a oprit în sferturile de finală ale Ligii Naționale de...

SCM Timișoara s-a oprit în sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet feminin. Bănățencele au pierdut jocul 3 cu CSM Satu Mare

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: SCM Timișoara / Facebook

Formația pregătită de Mihai Coldea și-a încheiat sezonul după eșecul de azi. SCM Timișoara a fost eliminată în sferturile campionatului de CSM Satu Mare. Ardelencele s-au impus în fața bănățenceleor cu 63-53 în jocul 3, disputat pe teren propriu.

În prima partidă a play-off-ului dintre cele două SCM Timișoara s-a impus în deplasare, la Satu Mare, cu 82-71, iar apoi, în jocul 2, a cedat pe teren propriu, scor 50-68.

Partida de astăzi a fost prin urmare decisivă pentru stabilirea celei de-a patra formații care avansează în careul de ași LNBF.


Primul sfert a fost strâns, dar adjudecat de sătmărence cu 13-12. La pauză însă rezultatul era favorabil vizitatoarelor alb-violete: 29-30. SCM-ul nu s-a descurcat la fel de bine în partea a doua a partidei. Gazdele și-au adjudecat ambele sferturi. Ultima pătrime a pornit cu un avans de cinci puncte (49-44) în favoarea CSM iar situația s-a înrăutățit pentru Lloyd și compania.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor astăzi a fost Andra Mandache, cu 15 puncte. La fel de multe câte a pus pe tabelă Dora Ardelean pentru SCMT. Celelalte marcatoare ale vizitatoarelor au fost: Lloyd (14 pt.), Burdgess (10 puncte și 11 recuperări), Brosovszky (8), Filip (5) și Pop (1).

În semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin se calificaseră deja din două jocuri Olimpia Brașov, Sepsi Sf. Gheorghe și U Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.