Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare la Timișoara, înainte...

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare la Timișoara, înainte de sărbătorile pascale. Ce puteți cumpăra

0
DISTRIBUIȚI

salonul industriei usoare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește o nouă ediție a expoziției cu vânzare Salonul Industriei Ușoare, care este dedicată sărbătorilor pascale. În total, peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii.

Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni handmade sau dulciuri.

“Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, în perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială ce ține cont de tradiția populară românească de înoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale”, transmit organizatorii.

Expoziția este deschisă la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.


Intrarea este liberă.

Ca la toate edițiile anterioare, pe perioada desfășurării expoziției va fi organizat și un târg de produse tradiţionale, în exteriorul Centrului Regional de Afaceri, care întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.