Seară de blues rock alături de Florin Giuglea Grup, la Timișoara VIDEO

Seară de blues rock alături de Florin Giuglea Grup, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Florin Giuglea va susține un concert la Timișoara

Melomanii îndrăgostiți de sound-uri bues – rock au parte de un recital deosebit la sfârșitul acestei săptămâni alături de Florin Giuglea Grup, un nume cunoscut pentru amatorii genului.

Florin Giuglea şi-a început cariera muzicală cu blues-rock-ul. I s-a alăturat în 2003 lui Mike Godoroja în trupa sa, The Blue Spirit, concertând şi imprimând un album. În 2006 Florin a fost invitat să facă parte din band-ul binecunoscutei soprane Felicia Filip.


În 2008 el a devenit membru fondator al trupei Publika, cu care a lansat un an mai târziu primul album, iar în 2011 a devenit endorser oficial al Cornford Amplification, fiind acceptat într-un club elitist de chitarişti care deţin şi utilizează live unele din cele mai apreciate şi căutate amplificatoare de chitară din lume.

În 2012, după ani de cursuri, workshop-uri şi experienţă de scenă, Florin a fondat FLO Custom Guitars, devenind astfel lutier şi constructor de chitare electrice. În mod evident, în concerte sau la imprimări foloseşte numai chitare pe care le-a construit el însuşi. În 2015, Florin a revenit la muzica blues şi a lansat albumul “Invitation to the Blues” împreună cu vechii lui colegi de scenă şi prieteni Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean şi alţi câţiva muzicieni talentaţi. “Invitation to the Blues” reprezintă rezultatul anilor de scenă, studiu şi respirat muzica.

Mai mult, este proiectul bine-documentat şi cercetat al lui Florin, călătorind mii de kilometri în SUA. De pe Beale Street din Memphis, Tennessee, până în 6th Street în Austin, Texas, apoi de pe Bourbon Street din New Orleans, Louisiana, în renumitele baruri honky-tonk din Nashville şi mai departe în Tupelo şi Clarksdale, Mississippi, trecând prin clasicele săli de concerte din New York sau Los Angeles.

Florin Giuglea Grup va susţine un concert la Timişoara, mâine, 30 martie, de la ora 22.00, la Manufactura, biletele pentru acest concert fiind 20 lei.

Foto: Marian Mocanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.