Secretar de stat din Timişoara, demis de guvernul Dăncilă. Mesajul postat pe...

Secretar de stat din Timişoara, demis de guvernul Dăncilă. Mesajul postat pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

Timişoara rămâne cu un singur secretar de stat în cabinetul Viorica Dăncilă. După ce ieri regizorul Ion Ardeal Ieremia a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii, astăzi, Simona Ţeighiu Jurj a fost demisă din funcţia de secretar de stat pe care o deţinea în cadrul Ministerului Economiei de un an de zile.

„29 martie 2018, îmi închei mandatul de secretar de stat la Ministerul Economiei cu o mulțumire personală pentru activitatea depusă și rezultatele obținute.


Această calitate m-a onorat dar m-a și responsabilizat în egală măsură. După aproximativ un an, petrecut în această instituție, sunt mândră că am contribuit consistent si la elaborarea unor proiecte definitorii pentru domeniul pe care l-am coordonat: proiectul legii apelor hidrominerale, proiectul redevențelor, proiectul legii minelor, proiecte care am toată convingerea că vor fi adoptate în cel mai scurt timp posibil. Mulțumesc și public colegilor din minister cu care am colaborat într-un mod profesionist și aplicat în vederea îndeplinirii obiectivelor Programului de Guvernare. Urez mult succes noii echipe!”, a scris Jurj pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.