Seminar dedicat Protecției Datelor cu Caracter Personal, la Timișoara. Când are loc

Seminar dedicat Protecției Datelor cu Caracter Personal, la Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Firmele care doresc să afle mai multe informații despre Regulamentul general privind datele personale sunt invitate să participe la un seminar organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Acest regulament intră în vigoare la data de 25 mai și obligă toate companiile care prelucrează date cu caracter personal să se conformeze la noile reguli mult mai stricte.


Printre noile reglementări se regăsesc: dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de ștergere, privacy by design, obligativitatea realizării unui registru general al operațiunilor de prelucrare etc.

Toate aspectele programului de conformitate la Regulamentul general privind datele personale vor fi explicate în cadrul seminarului organizat de CCIA Timiș în data de 28 martie, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

Participanții la seminar vor afla în ce fel acest act normativ afectează firma și care sunt măsurile obligatorii ce trebuie luate. Astfel, vor fi discutate aspecte precum: ce înseamnă date cu caracter personal; care sunt operatorii economici vizați (companii private, instituții publice); evaluarea necesității numirii unui responsabil cu protecția datelor cu caracter personal; pași de urmat; recomandări; alte aspecte utile.

Seminarul este susținut de specialiști ai Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (George Balait – Șef Serviciu Control Operatori și Emilia Datcu – consilier Serviciul Control Operatori) și de către avocatul Paul – Filip Ciucur.

Costurile de participare sunt de 400 lei + TVA, pentru firmele care nu sunt membre CCIA Timiș, și de 300 lei + TVA, pentru membri CCIA Timiș.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro. Persoană de contact: Laura Barbu, Manager DRE/CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.