Senatorul Nicu Fălcoi: „Timișoara, în presa națională, a cam luat locul Caracalului”....

Senatorul Nicu Fălcoi: „Timișoara, în presa națională, a cam luat locul Caracalului”. Ce spune despre o posibilă candidatură la primărie VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai vocali critici ai actualei administrații din Timișoara este Nicu Fălcoi, fostul pilot de vânătoare devenit senator USR. Prezent în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, acesta a vorbit despre nemulțumirile sale față de modul în care lucrează Nicolae Robu.

„Am ceva cu acțiunile primarului Robu, nu cu dânsul personal. Critic de fiecare dată când o acțiune a sa consdier că nu este ce ar trebui să fie pentru un oraș ca Timișoara. Principalul reproș pe care i-l fac este faptul că nu este în stare să poarte un dialog, nici cu politicienii, nici cu cetățenii. Atâta timp cât de pe pagina de Facebook i-a exlus pe cei care aveau opinii contrarii, ce se întâmplă acolo e nesemnificativ”, a spus Nicu Fălcoi în studioul HDV.

„Asta i-am reproșat, că nu este în stare să poarte un dialog, că s-a înconjurat de yes-mani, și îi place acest lucru, și că nu face ceea ce ar trebui să facă pentru acest oraș. Viziunea mea aspura Timișoara diferă aproape complet față de a dumnealui. Mie mi se pare că Timișoara nu de plamieri are nevoie, nu de fântâni cântătoare, nu astea sunt lucrurile importante care trebuie făcute în Timișoara. Nu pot spune dacă are sau nu nevoie de un festival de magie. Pentru asta trebuie să se așeze la o masă oameni care au cunoștințe în domeniu și să spună, cu argumente, că este nevoie. Dar înainte de a veni și a impune un astfel de festival, lasă oamenii care se pricep să-și dea cu părerea. Poate e nevoie de un festival de magie, nu știu, nu sunt specialist. Eu așa aș face în locul dumnealui”, a mai spus senatorul USR.

Acesta consideră că primarul își consumă energia pentru proiecte care de fapt nu sunt benefice orașului, și oferă și o posibilă soluție la una dintre problemele constante, traficul prin zona centrală.


„Îmi pare tare rău că Timișoara, în presa națională a cam luat locul Caracalului. Oamenii au început să râdă de Timișoara, iar înainte ne admirau, e o mică diferență de când domnul Robu este primar. Sunt mulți care zic „măcar ăsta face ceva”, dar în calitate de primar al unui oraș ca Timișoara nu trebuie doar să faci ceva, ci să faci ce e bine pentru acel oraș. De exemplu, domnul Robu trăiește în epoca automobilului, încearcă să aducă toate mașinile în centrul orașului, dacă ar putea ar face cât mai multe căi de acces încât să ajungem toți în Piața Operei cu mașinile. Eu văd altfel lucrurile, mi se pare că Inelul IV ar trebui să fie prioritatea zero, să scoate mașinile din zona centrală. Dacă eu din nord vreau să ajung în sud să nu mai fiu nevoit să trec prin centru”, a explicat Nicu Fălcoi.

Întrebat dacă plănuiește să candideze la Primăria Timișoara în 2020, senatorul a spus că nu exclude posibilitatea. „Este un pic cam devreme să vorbim despre asta, eu am intrat de foarte puțin timp în politică, sunt la început. Rămâne de văzut. Nu exclud, dar nu pot să spun nici că voi candida. Am foarte mulți colegi în Timișoara care sunt foarte buni profesioniști în domeniile lor, care au început să învețe și un pic de politică, oameni care se pregătesc pe administrație încă de pe acum, astfel încât atunci când vom putea și noi să candidăm la alegerile locale să avem habar ce se întâmplă. Unul dintre acești oameni, printre care sunt și eu, va fi candidatul la primărie”, a declarat Fălcoi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.