Leo Grozavu așteaptă prima sa victorie la ACS Poli în duelul de...

Leo Grozavu așteaptă prima sa victorie la ACS Poli în duelul de șase puncte cu Sepsi. Tehnicianul e conștient de ”armele” nou promovatei

1
DISTRIBUIȚI

ACS Poli revine la jocurile din Liga I cu un meci dificil pe teren propriu. Timișorenii primesc replica celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, grupare care s-a apropiat la doar două puncte de ei. ”Principalul” Leo Grozavu își dorește cu orice preț ca elevii săi să obțină un rezultat bun, nu doar o prestație pozitivă.

”Știm cu toții că ne așteaptă o partidă importantă, nu decisivă, dar care are implicații serioase pentru desfășurarea ulterioară a play out-ului. În acest început de sezon Sepsi a arătat ca o echipă puternică, au făcut transferuri, sunt mult mai puternici, mai agresivi, se vede că au parcurs perioada de pregătire împreună. Știm la ce să ne așteptăm. Aștept și eu rezultate, nu doar prestații. Atitudinea va fi determinantă la ora jocului”, a declarat Leo Grozavu, tehnicianul bănățenilor. Acesta îi știe chiar foarte bine pe doi dintre adversari: Attila Hadnagy și Levente Fulop, pe care i-a pregătit la Botoșani. ”Sunt doi jucători ofensivi, Attila nu mai are nevoie de prezentare, e un hunter, un marcator, știm la ce să ne așteptăm. La fel și Fulop, e ofensiv…”, a precizat acesta.

ACS Poli s-a confruntat în ”pauza internațională” cu eternele probleme românește, ale terenurilor dezafectate și s-a pregătit mai mult pe suprafață artificială. ”Toată lumea are aceleași probleme, au fost din nou terenuri cu zăpadă.


Ne-am adaptat, am făcut mai mult pe sintetic. Toți jucătorii au acuzat dureri, a trebuit să reducem din volum pentru a fi într-o stare bună la ora jocului. Știm care sunt problemele în România, ar trebui semnalate mai vocal”, a mai spus Grozavu.

Timișorenii speră să poată miza în acest joc pe Gabriel Cânu la capacitate maximă. Melinte e incert, la fel ca Ciaccheri.

În apărarea juniorilor naționalei

Leo Grozavu și-a exprimat o poziție puternică de a-i susține pe puștii care au ratat calificarea la Europeanul U19. Tehnicianul a evidențiat că trei jucători provin din Capitala Banatului, Denis Haruț (ACS Poli), Vlad Dragomir (Arsenal) și Andrei Sîntean (Slavia). ”L-am felicitat pe Denis, sunt mândru de ce a reușit să facă el și colegii săi. Noi în Ro. Vedem tot timpul doar în negru și gri. Noi nu semănăm nimic și vrem să fim campioni mondiali. Pe mine această generație m-a făcut să fiu mândru. Nu știu câți dintre cei care au comentat au văzut toate meciurile… Până la acel meci nimeni nu i-a mediatizat. Toate aceste lucruri au creat o presiune suplimentară asupra lor. Eu am văzut niște declarații mai mult decât mature și responsabile din partea acestor copii. Timișoara trebuie să fie mândră că a avut trei reprezentanți. E doar un eșec pe care toți trebuie să-l analizeze”, a mai spus Grozavu.

”A fost un moment greu pentru mine. Asta e viața, azi ești cel mai bun, mâine cel mai slab, trebuie să ridicăm capul. Am fost foarte afectat și eu și colegii mei. Simțeam că meritam să mergem mai departe. E important că jucăm în Liga I, pentru că am venit cu mai multă experiență la națională, nu e același lucru, la seniori e mult mai greu. Te simți mult mai bine. Am arătat mult mai maturi”, a spus și Denis Haruț.

”Meciul de luni e important, dificil, trebuie să-l tratăm cu multă seriozitate și să-l câștigăm. Sepsi nu are nimic de pierdut, probabil vor dori să câștige, dar noi trebuie să facem un meci bun pentru a fi învingători”, a conchis juniorul trimis de ACS Poli la naționala U19.

Partida ACS Poli Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută luni, de la ora 20.45, în etapa a III-a a play out-ului Ligii I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.