Șoarece filmat plimbându-se printre iaurturi, în supermarket. Ce spun reprezentanții magazinului FOTO...

Șoarece filmat plimbându-se printre iaurturi, în supermarket. Ce spun reprezentanții magazinului FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: aradon.ro

Un bărbat din vestul țării a făcut publice imagini filmate cu un șoarece care, spune el, se plimba nestingherit pe rafturile cu alimente, mai precis iaurturi. Incidentul a fost surprins în după-amiaza zilei de ieri, într-un supermarket din Arad, scrie aradon.ro.

Arădeanul a filmat și filmat rozătoarea și a postat filmulețul pe o rețea de socializare.

 

După ce imaginile au părut în publicația amintită, reprezentanții supermarketului au emis un comunicat de presă.  „Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni.


În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicat.

Viorel Agud, directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, a trimis o echipă de control la fața locului, care va încerca să afle dacă s-au respectat procedurile de deratizare și verificările uzuale specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.