Sprijin financiar de 45.000 de euro pentru persoanele care se înscriu într-un...

Sprijin financiar de 45.000 de euro pentru persoanele care se înscriu într-un program derulat de Camera de Comerț Timiș

0
DISTRIBUIȚI

climate kic accelerator

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită persoanele din județ, și nu numai, să se înscrie într-un program la finalul căruia pot primi un sprijin financiar în valoare de până la 45.000 de euro. Instituția, care este unic partener național al Programului Climate KIC – cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, finanțat de Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, lansează o nouă sesiune a subprogramului Climate-Kic Accelerator.

Subprogramul este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și pentru sprijinirea dimensionării corecte a afacerii.


Persoanele interesate se pot înscrie la cele trei etape ale acceleratorului până în data de 3 aprilie.

În prima etapă, firmele sunt sprijinite în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere. În a doua etapă, firmele care au deja un model de afacere bine definit sunt ajutate să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului. În a treia etapă, companiile sunt pregătite cu drepturi depline pentru un viitor investițional.

“În cadrul acestor etape, echipele / start-up-urile beneficiază de coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive, acces la partenerii Climate-KIC și sprijin financiar în valoare de până la 45.000 euro”, transmite CCIA Timiș.

Înscrierile se pot face AICI! Informații suplimentare la tel. 0372-185286, 0721896961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.