Start înscrierilor la festivalul florilor, Timfloralis. De ce acte au nevoie comercianții

Start înscrierilor la festivalul florilor, Timfloralis. De ce acte au nevoie comercianții

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara face primele pregătiri pentru o nouă ediție a celui mai colorat și parfumat festival din Timișoara. Ediția din 2018 a Timfloralis va avea loc în perioada 27 -29 aprilie.


La fel ca în fiecare an, din decor nu vor lipsi aranjamentele florale spectaculoase, multe dintre care vor putea fi și cumpărate, nici show-urile culinare de gătit cu flori. Comercianții care doresc să se înscrie la festival trebuie să știe următoarele lucruri, conform anunțului făcut de Primăria Timișoara.

„Comercianţii interesaţi de a participa la Festivalul Timfloralis pot depune în perioada 26 martie – 13 aprilie 2018, la Primăria Municipiului Timişoara, la camera 12, Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, ghişeele nr. 3 şi nr. 4, pentru Direcţia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 şi marţi 08:30 – 18:30) următoarele documente:

1. Prezentare a activității desfășurate și a produselor comercializate (text, foto, CD)
2. Necesarul tehnic (pavilion, masă, scaune)
3. Copie fizică și în format electronic a taloanelor mașinilor care vor face aprovizionarea
4. Copie xerox după actele firmei
5. Copie xerox după certificatul de producător flori vizat la zi / copie xerox după certificatul unic de înregistrare firmă
6. Copie xerox după cartea de identitate

Notă: copiile documentelor solicitate în format electronic se vor trimite la adresa de mail boe@primariatm.ro”, a transmis municipalitatea.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.