”Urșii”, victime sigure în ”poligonul” Stelei. BC Timba are din nou probleme...

”Urșii”, victime sigure în ”poligonul” Stelei. BC Timba are din nou probleme de lot

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC Timba

Timba Timișoara a fost învinsă fără drept de apel de CSM Steaua București după o prestație modestă în deplasare. Echipa din Capitală nu avea cum să repete greșelile din întâlnirea cu bănățenii alb-violeți și s-au impus clar cu 75-43. Pentru ”urși” acesta a fost unul dintre jocurile din elită cu cel mai slab aport ofensiv.

BC Timba a condus doar în primele minute ale jocului de la București.


Primul sfert s-a încheiat cu un categoric 25-6 în favoarea Stelei. Gazdele și-au adjudecat și a doua pătrime, intrând la cabine cu un avantaj de 22 de puncte (41-19). Gazdele au continuat să-și mărească ecartul în sfertul 3. Pentru conformitate a fost 58-27. Un scor care te duce cu gândul mai degrabă la rugby s-a menținut până spre finele întâlnirii. Deși a mai realizat transferuri Timba nu a putut miza nici azi pe Naylor, jucător indisponibil și cu o situație sub semnul întrebării, și nici pe sârbul Pavle Reljic, care nu și-ar fi rezolvat problema cu viza. Prin urmare Dan Ionescu a avut în această deplasare doar opt oameni la dispoziție.

Cel mai bun marcator al ”urșilor” a fost Liviu Rotariu, autor a 11 puncte. Acesta a fost urmat între colegi, în ordine, de: Medgyesy (10 puncte), Ostojic (7), M. Lazăr (6), Balmuș (4), Dumic (3) și Pierce (2). Nou sositul Damjan Kandic nu a reușit să înscrie după prestația bună cu Poli Iași, deși a evoluat azi peste 17 minute. De partea cealaltă Zekovic, Lapornik și Rankauskas au fost principalii realizatori ai jocului, cu câte 13 puncte marcate pentru Steaua.

Pentru Timba, cinci victorii în 19 jocuri în LNB, urmează un nou duel dificil, de această dată pe teren propriu cu CSM Oradea, joc programat vineri, 16 martie, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.