Surpriza avută de șapte migranți din Kosovo în momentul în care au...

Surpriza avută de șapte migranți din Kosovo în momentul în care au trecut granița ilegal în România și au chemat trei taxiuri

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii de frontieră din județul Timiș au reușit să prindă șapte migranți din Kosovo care au trecut ilegal granița din Serbia în România în urma unui pont. După ce au ajuns la noi în țară, ieri, cetățenii străini au chemat trei taximetre, însă au fost dați de gol de reprezentanții firmei de taximetrie, care au alertat polițiștii de frontieră din Jimbolia.

Imediat, a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale, iar cei șapte cetățeni din Kosovo, toți bărbați, au fost depistați în cele trei taximetre, fiind conduși la sediul sectorului pentru cercetări. Polițiștii de frontieră au stabilit că au vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, nu aveau documente valabile pentru trecerea frontierei şi au declarat ca au încercat să treacă ilegal din Serbia pentru a ajunge în Elveția.

Cele șapte persoane au fost preluate de către autorităţile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie, in vederea continuării cercetărilor.

“Recomandăm încă o dată cetăţenilor care desfăşoară activităţi de transport şi taximetrie să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situaţia în care le sunt solicitate astfel de servicii, să anunţe echipajele Poliţiei de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcţionează non-stop, 021.9590”, transmite Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.