Sute de șoferi ilegaliști, prinși în trafic de polițiștii rutieri din Timiș....

Sute de șoferi ilegaliști, prinși în trafic de polițiștii rutieri din Timiș. Cum s-au ”remarcat” doi bărbați trași pe dreapta

0
DISTRIBUIȚI

Traficul din Timiș a fost supravegheat și în această săptămână de polițiștii rutieri.


Au fost acordate, pe parcursul a patru zile, 685 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați, iar cei mai mulți dintre cei penalizați au fost vitezomanii, 227.

În total, în perioada 5-8 martie, au fost întocmite 13 dosare penale pentru infracțiunile rutiere, în timp ce 81 de persoane au fost sancționate pentru că nu și-au pus centurile de siguranță. Au mai fost sancționați 115 pietoni care au trecut strada prin locurile interzise. Cei mai nefericiți se pot considera cei 63 de șoferi care au rămas fără permise de conducere, fiind retrase și 21 certificate de înmatriculare.

Tot în această perioadă a fost depistat și un bărbat de 47 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul se afla în Sânandrei, ieri, în jurul orei 23.00, atunci când polițiștii Secției 3 Poliție Rurală l-au tras pe dreapta. În urma alcooltestului, valoarea rezultată a fost 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În schimb, la Coșteiu, un bărbat de 33 de ani a fost depistat azi-dimineață, în jurul orei 4.00, conducând fără să dețină permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.