Thailandeza Nakadia revine în faţa publicului din Timişoara pentru un party special

Thailandeza Nakadia revine în faţa publicului din Timişoara pentru un party special

0
DISTRIBUIȚI
Nakadia revine în faţa publicului din Timişoara

Artista thailandeză Nakadia, considerată de presa de specialitate drept „fata asiatică” a scenei de muzică electronică din Europa, este invitata specială a unei petreceri care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în Timişoara. Născută în Thailanda şi stabilită de câţiva ani în Berlin, Nakadia are un stil open-minded, care a ajutat-o să ajungă artistul de azi, fiind respectată de toţi cei ce au fost martori la apariţiile ei, şi au transformat-o în cea mai cunoscută dj-iţă asiatică de techno. Nakadia este iubită atât pentru muzică, precum şi pentru personalitatea sa.

Nakadia a mai fost prezentă în oraşul nostru în luna septembrie a anului 2015 în cadrul unei petreceri Girls Love Techno, unde au mai fost prezente brazilianca DJ Anna, Nusha şi Tania şi a revenit anul trecut în Timişoara pentru o petrecere care s-a bucurat de un succes deosebit în rândul amatorilor de party-uri.

Cu cei peste 15 ani de carieră, Nakadia a ajuns la o maturitate muzicală greu de egalat.


Pasiunea, devotamentul, energia debordantă și copleșitoare, chimia cu publicul și atitudinea de party animal o recomandă în totalitate ca artistă completă și desăvârșită. A împărțit scenele a zeci de festivaluri și petreceri de mare amploare din aproape orice colț al mapamondului cu artiști precum Loco Dice, Sven Vath, Patrick Topping, Pleasurekraft, Dubfire, Ame, Chris Liebing, etc. Nakadia nu vine singură, ci însoțită de Cirillo, resident DJ al DC 10 Ibiza de peste 20 de ani. Italianul a mixat pentru prima oară în urmă cu câteva luni alături de Seth Troxler în Timișoara. Dacă în cazul Nakadie putem spune că a colaborat și a mixat alături de foarte mulți artiști, în cazul lui Cirillo acești termeni ating superlativul fără nicio discuție. Carl Cox, Fatboy Slim, Danny Tenaglia, sunt doar câteva din sutele de nume ale techno-ului care au adus un aport imens în extinderea numelui său la nivel global. Luca M și JUST2, doi dintre DJ-ii residenți ai clubului database se alătură serii de distracție absolută, cu seturi de excepție.

Evenimentul va avea loc vineri 9 martie, de la ora 23 la Database, iar biletele costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului, de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.