Timișoara 89ers organizează un ”triunghiular” amical de fotbal american. Una dintre cele...

Timișoara 89ers organizează un ”triunghiular” amical de fotbal american. Una dintre cele două invitate e campioana Ungariei

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 10 martie, e o dată de notat în calendar de către iubitorii de fotbal american din vestul țării. Timișoara 89ers organizează prima ediție a turneului ”Friendly Weekend”. Celelalte două invitate ale triunghiularului din Banat sunt Bucharest Rebels, fostă campioană a României, și Budapest Cowbells, deținătoarea titlului în Ungaria.

Timișoara 89ers va fi gazdă pe arena CSS Bega din zona ”Dacia” al unui interesant turneu amical de fotbal american.


Toate jocurile se vor desfășura sâmbătă, 10 martie, după programul următor: 89ers – Rebels, de la ora 11.30, Rebels – Budapest Cowbells, ora 12.45, respectiv 89ers – Cowbells, de la ora 14.00.

Budapest Cowbells e campioană în Ungaria după ce a învins în finala din 2017 formația Miskolc Steelers, scor 14-10. Înființată în 2013, gruparea maghiară are în palmares și titlul național în 2014.

”Niners” a trecut prin câteva transformări în această iarnă. Formația timișoreană de fotbal american are un nou antrenor. Americanul Jared Stokes, care pregătește defensiva, a preluat și postura de ”principal” ocupată până acum de austriacul Alexander Klein. Duminica trecută 89ers a disputat un test în deplasare cu Cluj Crusaders, campioana națională a României, joc câștigat cu 3-0.

Startul noului sezon al Campionatului Național de Fotbal American are loc în data de 17 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.