Timișoara Saracens s-a ”motorizat” chiar din Germania înainte de încleștarea cu Heidelberg....

Timișoara Saracens s-a ”motorizat” chiar din Germania înainte de încleștarea cu Heidelberg. Campioana e la două meciuri distanță de grupele Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României la rugby e la două jocuri distanță de prima performanță importantă în anul 2018. Dacă Timișoara Saracens va trece de nemții de la Heidelberg echipa pregătită de Sosene Anesi își asigură locul în următoarea ediție a Cupei Challenge. Înaintea primei întâlniri, de mâine, bănățenii și-au prezentat noul sponsor german chiar pe ”Dan Păltinișanu”.

Timișorenii și-au prezentat azi și noul partener, unul din domeniul automotive, ale cărui vehicule provin chiar din Bavaria. ”Această performanță nu e posibilă singur, ai nevoie de sprijin. Mă bucur că azi putem fi alături de reprezentanții MHS Truck & Bus pentru că ei ne vor motoriza. Vorbim de două forțe. Le mulțumesc și îi felicit că investesc în această echipă de rugby. E un parteneriat pe trei ani. E o sumă generoasă pentru clubul nostru. E undeva la 7-8% din buget”, a declarat Dan Dinu, conducătorul Timișoara Saracens.

”Timișoara a plecat pe drumul inovației și această echipă de rugby scrie premiere… Sunt convins că va fi de bun augur acest decor.


Mâine e un moment de cumpănă pentru a accede din nou în grupele Challenge Cup. Nu vreau să spun că vom tranșa meciul mâine, dar mi-aș dori să luăm un avans considerabil”, a spus și Dușan Filipaș, vicepreședintele Saracens TM.

”Suntem convinși că puteți câștiga, altfel nu eram aici. Altfel, camioanele noastre sunt tot timpul campioane. Rugby-ul întregește parteneriatele noastre din lumea sportului. Ne bucurăm că putem susține”, a explicat George Dorobanțu, reprezentantul companiei.

Sosene Anesi, atent la nemți

Tehnicianul ”sarazinilor” a studiat echipa din Heidelberg, care a făcut recent câteva transferuri. Sosene Anesi nu va putea miza sigur pe Jack Umaga în jocul de mâine.

”Știm că va fi o provocare grea. E important pentru viitorul clubului, va fi un meci greu, cred că pregătirea noastră a fost foarte bună săptămâna asta, sunt încrezător”, a spus Anesi. În echipa bănățeană revine în schimb Eugen Căpățînă.”Vă așteptăm în număr cât mai mare, pregătirea s-a desfășurat bine, era cel mai important. E un meci foarte important, nu am mai jucat de zece luni, important e să-mi ajut echipa”, a precizat ”Căpă”.

Partida Timișoara Saracens – Heidleberger Ruderklub se dispută mâine, de la ora 14.00, în semifinalele Continental Shield, partida e totodată socotită ca un baraj pentru accedere în grupele Challenge Cup 2018-2019. Returul e programat pe 21 aprilie, ora 15 (locală).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.