Tinerii cu idei din Timiș, invitați să se înscrie într-o competiție la...

Tinerii cu idei din Timiș, invitați să se înscrie într-o competiție la finalul căreia pot câștiga 10.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită tinerii cu idei inovatoare să se înscrie într-o competiție la finalul căreia pot obține finanțare pentru a o materializa. Este vorba de Climate Launch Pad, cel mai mare concurs de idei în domeniul “clean technology”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Climate Kic.

“Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.


Competiția creează o scenă pentru idei inovative și sustenabile, biletul de călătorie spre succesul global”, transmite CCIA Timiș, care este unic partener oficial în România al Programului Climate Kic.

Astfel, tinerii cu idei din județul Timiș sunt așteptați să se înscrie în concurs, iar dacă ajung în finală pot primi 10.000 de euro, în cazul în care ocupă locul I, 5.000 de euro – locul II sau 2.500 de euro – locul III.

Anul acesta au intrat în competiția Climate Launch Pad peste 35 de țări. Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați Climate Launch Pad, la sediul CCIA Timiș, în perioada 2 – 3 iulie. Apoi vor urma sesiuni de instruire și coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.).

Finala naţională Climate Launch Pad va avea loc tot la sediul CCIA Timiș, în data de 25 septembrie. Top trei idei naţionale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să participe la competiția finală din luna noiembrie.

Aplicaţia este deschisă, iar termenul limită de înscriere este 27 mai. Mai multe informații pot fi obținute de la Cosmina Mirea, manager de proiect, telefon 004-0372-185 284, 004-0256-490 771, e-mail: cmirea@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.