TIR blocat pe un drum județean din vestul țării, din cauza zăpezii....

TIR blocat pe un drum județean din vestul țării, din cauza zăpezii. De ce a intervenit o ambulanță FOTO UPDATE Cum a fost găsită locația autotrenului

0
DISTRIBUIȚI

Incident pe un drum din vestul țării, în această dimineață, din cauza zăpezii. Un TIR a rămas blocat pe drumul județean DJ 708, din județul Arad, între localitățile Mădrigești și Slatina de Mureș.

Mai mult, șoferul camionului a sunat la 112 pentru a anunța că i s-a făcut rău colegului său.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad anunță că au fost trimise două autospeciale de la Secția Bârzava, Garda de intervenție Gurahonț, precum și o ambulanță.

Potrivit Aradon, șoferul TIR-ului le-a spus salvatorilor că a intrat în România prin vama Vărșand, din județul Arad, iar aparatul GPS i-a indicat drumul Mădrigești – Slatina de Mureș pentru a ajunge pe Valea Mureșului.

UPDATE Potrivit reprezentanților ISU Arad, incidentul a avut loc în jurul orei 06.15, când șoferul TIR-ului a sunat la 112 pentru a anunța că persoana care îl însoțește se simte rău, iar camionul a derapat și nu se mai poate deplasa. De asemenea, șoferul nu a știut să precizeze locația în care se află.

“A început o luptă contra cronometru din partea dispecerilor și a ofițerului se serviciu pentru a identifica locația în care se afla.


Șoferul a transmis marca de telefon pe care o deține apoi, coordonat de dispecer, după aproximativ zece minute, a reușit sa transmită coordonatele geografice ale locației. Pentru localizare, acestea au fost transformate și suprapuse peste programul 112 astfel că în câteva minute victima a fost localizată între localitățile Mădrigești și Slatina de Mureș, pe drumul județean. Au fost trimise în zonă forțe ale Gărzii nr. 2 Gurahonț și a Gărzii nr. 1 Bârzava, cu autospeciale 4×4 și două ambulante ale SAJ de la Săvârșin și Gurahont. După aproximativ 45 de minute, autotrenul a fost identificat, iar victima, o femeie, preluată de către un echipaj SAJ pentru evaluarea stării de sănătate”, a transmis ISU Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.