Trei poliţişti, acuzaţi că au bătut un băiat de 16 ani. De...

Trei poliţişti, acuzaţi că au bătut un băiat de 16 ani. De la ce a pornit totul FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trei poliţişti din vestul ţării sunt acuzaţi de părinţii unui băiat de 16 ani că l-au bătut. Potrivit specialarad.ro, întâmplarea a avut loc miercuri seara, în localitatea arădeană Vinga.

Liliana Petrescu, mama copilului, a declarat pentru sursa citată că minorul a fost ridicat de poliţişti, fiind bănuit că ar fi complice la un furt dintr-o locuinţă din Şagu şi că oamenii legii şi-au depăşit atribuţiile, aplicându-i copilului o corecţie fizică pentru a-l determina să recunoască furtul pe care nu l-ar fi comis.

Am înțeles că ar fi vorba despre o pereche de papuci, ceva parfumuri și cred că niște bani. Acestea ar fi fost furate dintr-o casă din Șagu. L-au luat pe copilul meu fiindcă el și celălalt băiat munceau cu ziua la o casă din vecini, la niște lemne. Și eu mai lucrez acolo, la un domn, unde mai fac curat. Și fiindcă cei doi copii lucrau acolo, polițiștii s-au gândit că ei au furat. Nu suntem o familie înstărită, dar copilul meu nu a furat niciodată, nimic. Tocmai de aceea mai muncea cu ziua pentru a-și mai câștiga un bănuț. N-am auzit să fie bătuți violatorii și criminalii, dar au bătut un copil nevinovat”, a declarat Liliana Petrescu, mama copilului, pentru specialarad.ro.

Copilul de 16 ani a fost dus la spital de abia joi, deşi întâmplarea ar fi avut loc miercuri seara.


Băiatul a fost supus investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde i s-au făcut mai multe analize. Medicii au decis internarea lui în spital. „În momentul de faţă se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, a spus Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Sursă foto & video: specialarad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.