Un bărbat a furat o mașină din fața unui bar și a...

Un bărbat a furat o mașină din fața unui bar și a accidentat două persoane. Ce au descoperit polițiștii UPDATE Alcoolemia record care i-a uimit pe agenți

0
DISTRIBUIȚI

O seară obișnuită s-a transformat într-una inedită pentru polițiștii din Arad. Aceștia au prins, ieri, după căderea întunericului, un bărbat care, cu o mașină furată, a provocat un accident, scrie newsar.ro. Mașina o furase din fața unui bar, iar la scurt timp a lovit o altă mașină care, ajungând pe trotuar, a lovit un pieton.

„Un bărbat de 42 de ani, din județul Iași, a sustras un autoturism din fata unui local de pe raza municipiului, pe care l-a condus pe Calea Romanilor.


În dreptul unui local de pe strada antemenționată, datorită nepăstrării unei distanțe suficiente, bărbatul a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa in fata lui, condus de un tânăr de 24 de ani, din Arad, care, în urma impactului a pătruns pe trotuar, accidentând ușor un bărbat de 32 de ani, din Arad”, au precizat reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, pentru sursa citată.

Ieșeanul a fost prins la scurt timp de polițiști. După mai multe cercetări, oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere și era și băut.

Bărbatul a fost reținut de poliţişti, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere, sub influența alcoolului și furt calificat.

UPDATE Conform unor surse din poliție, citate de aradon.ro, bărbatul a avut o alcoolemie care i-a uimit pe agenți: peste 2.5 g./l. alcool în sânge, un adevărat record. Aceleaşi surse spun că ieșeanul în vârstă de 42 de ani nu a fost reținut aseară de către polițiști, pentru că ar fi fost prea beat pentru a se înțelege cu aceștia. Acest lucru s-a întâmplat abia azi dimineață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.