Locatarii unui bloc din vestul țării, evacuați din cauza unui incendiu. Ce...

Locatarii unui bloc din vestul țării, evacuați din cauza unui incendiu. Ce a făcut proprietarul apartamentului din care a pornit focul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-202965025">

 

Un apartament a fost cuprins de flăcări, în această dimineață, într-un bloc din orașul Deva, iar în urma incendiului locatarii au fost evacuați.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, apartamentul se afla la parterul unui bloc de pe str. Titu Maiorescu, iar în urma izbucnirii incendiului, 11 persoane au fost evacuate. Dintre acestea, proprietarul imobilului, un bărbat de 45 de ani, a fost transportat la spital cu o ambulanță pentru că s-a intoxicat cu fum, iar altor două persoane care locuiau în bloc le-a fost acordat ajutor la fața locului, tot pentru că s-au intoxicat.

“A intervenit Detașamentul de pompieri Deva cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și o autospecială transport victime multiple. Incendiul nu s-a extins la alte apartamente, doar s-a degajat o cantitate mare de fum”, a transmis ISU Hunedoara.

Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, în urmă cu trei zile, în același apartament a mai izbucnit un incendiu, după ce un aparat de gătit a fost lăsat nesupravegheat.

Foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.