Un cunoscut suporter al lui Poli Timișoara a încetat din viață

Un cunoscut suporter al lui Poli Timișoara a încetat din viață

0
DISTRIBUIȚI
Nicolae Cârstov, foto stânga

Lumea sportului timișorean e din nou în doliu în pragul primăverii. În această dimineață s-a stins din viață Nicolae ”Elicopter” Cârstov, cunoscut suporter al lui Poli Timișoara.


El a dus o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Nicolae Cârstov a fost cunoscut de majoritatea fanilor timișoreni. Figură importantă în cadrul galeriei înainte de Revoluție, cel poreclit ”Elicopter” a fost întâlnit în ultimele două decenii și de fanii mai tineri deoarece deseori vindea bilete la meciurile lui Poli. Afectat de diabet în ultimii ani acesta și-a pierdut un picior din cauza unei infecții. Din păcate starea sa s-a agravat în timp. ”Elicopter” împlinise vârsta de 50 de ani pe data de 19 ianuarie.

El a susținut-o pe ACS Poli după dispariția vechiului club alb-violet. În toamnă printre cei care i-au întins o mână de ajutor s-au numărat și fanii Politehnicii din B.

”În fiecare an, luna martie ne ia câte un polist. În 2016, Puiu Preda. În 2017, Adi Stoicov. Azi, Nicu ”Eli” Cârstov. Vorba cântecului, ”primăvară care-ai fost / nu veni, n-ai niciun rost””, a scris pe Facebook Levente Balint, ofițerul de presă al clubului din prima ligă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.