Un fost pompier din Timiș, în stare gravă după ce i s-a...

Un fost pompier din Timiș, în stare gravă după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal. Cum a fost salvat de prietenii săi

0
DISTRIBUIȚI

Un fost angajat al SMURD Lugoj, care a ieșit la pensie anul trecut, a fost la un pas de moarte, seara trecută. Bărbatul juca fotbal împreună cu foști colegi pe terenul sintetic amenajat în incinta bazei sportive din cartierul Cotu Mic din Lugoj, iar la un moment dat i s-a făcut rău, scrie Lugoj Info.

Norocul bărbatului a fost că prietenii săi, paramedici aflați în timpul liber, și-au dat seama imediat că este vorba de un stop cardio-respirator, motiv pentru care i-au acordat primul ajutor, aplicând manevre de resuscitare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul din Lugoj.


După ce a fost stabilizat, fostul pompier a fost trimis cu o ambulanță la Timișoara, fiind internat la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde.

“Din informațiile pe care le am, pacientul a ajuns în stare gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare. S-a lovit și la cap în momentul în care i s-a făcut rău și a căzut pe teren. A fost resuscitat pe teren de către cei prezenți, paramedici aflați în timpul lor liber, care și-au dat imediat seama că este vorba de un stop cardio-respirator”, ne-a declarat medicul Mihai Grecu, șeful UPU-SMURD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.