Un nou accident la intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și Calea Martirilor...

Un nou accident la intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și Calea Martirilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1276987542">

Zeci de accidente au avut loc în intersecția dintre Calea Martirilor și bulevardul Liviu Rebreanu după ce regulile s-au schimbat, fiind interzis virajul la stânga spre Casa Tineretului pentru șoferii care conduc dinspre Calea Șagului.

Astăzi, la aproape două luni de la instituirea schimbării, o nouă coliziune s-a produs în deja celebra intersecție, și tot în urma unui viraj la stânga care acum nu mai este permis. „O femeie de 42 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Calea Șagului, iar la intersecția cu Calea Martirilor a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar din sens opus”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

Impactul a făcut ca airbag-ul mașinii care circula regulamentar să se declanșeze, șoferița fiind rănită ușor și având nevoie de îngrijiri medicale. „În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto în vârstă de 22 de ani, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.