Un polițist aflat în timpul liber a găsit cadavrul unui bărbat aflat...

Un polițist aflat în timpul liber a găsit cadavrul unui bărbat aflat în urmărire națională. Cine era victima

0
DISTRIBUIȚI

Un poliţist aflat în afara orelor de program a găsit, în râul Mureş, cadavrul unui bărbat dispărut de la domiciliu din luna decembrie 2017.

Acum câteva zile, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în râul Mureş, în zona localităţii Ilia, se află cadavrul unui bărbat, trupul fiind prins în vegetaţia de pe malul apei.

Conform comunicatului IPJ Hunedoara, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, iar cu ocazia cercetării a fost stabilită identitatea persoanei în cauză.


Acesta este un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat în urmărire naţională ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu. În data de 17 decembrie 2017, în jurul orei 16.00, acesta a plecat din localitatea Săcămaş spre localitatea Ilia şi nu s-a mai întors. În vederea depistării bărbatului de 47 de ani, poliţiştii au desfăşurat ample activităţi de căutare pe ambele maluri ale râului, pe raza localităţilor Ilia, Gurasada şi Dobra, activităţi ce au implicat şi participarea efectivelor ISU Hunedoara şi a unor voluntari din partea familiei celui dispărut. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat de activităţi de scotocire cu efective mărite şi în pădurea Districtului Ilia.

Poliţiştii au fost alertaţi cu privire la prezenţa cadavrului în râul Mureş chiar de un coleg al lor, agent şef adjunct Urieş Dorin (foto), din Ilia, poliţist în cadrul Postului de Poliţie Bătrâna, care se afla în afara orelor de program. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul bărbatului, al cărui cadavru (care nu prezenta urme vizibile de violenţă) a fost transportat la SJML Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.