Un tânăr care conducea fără permis o mașină neînmatriculată a fugit de...

Un tânăr care conducea fără permis o mașină neînmatriculată a fugit de polițiști. Cum s-a încheiat urmărirea

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii bănățeni au avut parte de peripeții în noaptea de joi spre vineri.

„În jurul orei 01.25, poliţiştii rutieri care acţionau în municipiul Reşiţa au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe str.


Castanilor, din direcţia Cartierului Muncitoresc către Stavila. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul echipajului de poliţie, procedându-se la urmărirea acestuia până la intersecţia cu str. Pavel Chinezu, unde a pierdut controlul volanului şi a lovit imobilul cu nr. 103, după care a abandonat autoturismul şi a fugit, fiind prins în faţa sediului ISU Semenic”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Oamenii legii l-au identificat pe conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Reşiţa, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto-moto. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.