UVT Agroland joacă în cuplaj la Lugoj din cauza aglomerării sălilor din...

UVT Agroland joacă în cuplaj la Lugoj din cauza aglomerării sălilor din Timișoara. Ce competiție are loc în arena din spatele Facultății de Arte

0
DISTRIBUIȚI

UVT Agroland nu va disputa în Timișoara primul joc din play-off. Formația feminină de volei din elită a hotărât să dispute importantul meci cu Știința Bacău la Lugoj, în cuplaj cu partida localnicei CSM cu CSM Târgoviște. Decizia a venit ca urmare a faptul că atât Sala ”Constantin Jude” cât și UVT Oituz sunt încărcate cu alte activități în acest weekend.

Consecințele numărului mare de echipe de pe plan local și al sălilor puține din oraș se văd în continuare.


Dacă ”Olimpia” e ocupată de obicei cu antrenamentele și jocurile oficiale ale echipelor de primă divizie, ”Agro” își avea locul ei în arena de pe strada Oituz. Dar acum și aceasta va fi ocupată. În weekendul 9-11 martie noua sală a Universității de Vest găzduiește Cupa României Seniori Elite la badminton. Duminică, în sala ”Constantin Jude” are loc și meciul important al lui Poli cu Turda, ora 16.30.

UVT Agroland a luat astfel hotărârea de a juca în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” jocul cu Știința Bacău. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30, și va fi urmată de duelul celeilalte echipe din Timiș prezentă în play-off-ul Diviziei A1. CSM Lugoj va întâlni formația din Târgoviște, de la ora 19.00.

Afectată e și CSU UVT

Nu doar Agroland a fost nevoită să-și schimbe programul din weekend. Ci și cealaltă prim divizionară de volei din Timișoara, formația masculină CSU Univ. de Vest. Aceasta a făcut schimb de date cu CS U Cluj și va juca astfel tot în deplasare în runda a doua a play out-ul A1. Duelul e programat sâmbătă. Deranjat pentru elevii lui Sorin Schiesz e că primul meci din faza a II-a pe teren propriu va fi abia pe 21 martie cu CSȘ 2 Baia Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.