Vicepreședinte PNL, reacție la atacurile primarului Timișoarei împotriva jurnaliștilor: „Absolut deplasat (…)...

Vicepreședinte PNL, reacție la atacurile primarului Timișoarei împotriva jurnaliștilor: „Absolut deplasat (…) Complet împotriva limitei de urbanitate a comportamentului oricărui om” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Protestul lansat de jurnaliştii timişoreni, în premieră naţională după 1989 faţă de un primar, a ajuns în atenţia conducerii centrale a PNL, iar un vicepreședinte al partidului a avut o ieșire publică dură. După ce vineri reprezentanţii a patru publicaţii locale au părăsit conferinţa de presă a primarului în care jurnaliştii au fost acuzaţi de prostituţie şi în care edilul s-a autointitulat cel mai tare organism de presă din Timişoara, luni, toate redacţiile din capitala Banatului au publicat un articol prin care  anunţau un protest faţă de comportamentul edilului.


Mesajul redacţiilor era adresat, printre alţii, şi Comisiei de Etică din cadrul PNL.

„Situaţia este cunoscută la nivelul conducerii partidului. Se analizează în acest moment, urmând a se comunica o decizie. (…) În mod normal, toate chestiunile legate de activitatea partidului se analizează în Biroul Executiv al partidului care are loc săptămânal”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, pentru AGERPRESS.

Vicepreședintele PNL, Vlad Nistor, a fost primul lider al partidului care l-a atacat pe colegul său care conduce filiala Timiș pentru declarațiile făcute. ”Mi se pare absolut deplasat ce am auzit și eu. Am auzit înregistrarea declarației domnului (..). Mi se pare complet nepermis într-o țară democratică și complet împotriva limitei de urbanitate a comportamentului oricărui om, cu atât mai mult a unui om politic, cu atât mai mult a unui personaj care este alesul cetățenilor din acel oraș”, a susținut Vlad Nistor, aseară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Acesta a catalogat atacurile șefului PNL Timiș la adresa jurnaliștilor ca fiind ”gesturi bizare și flagrante”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.