ACS Poli începe lupta pentru supraviețuire la Voluntari. Leo Grozavu: ”Mi-aș dori...

ACS Poli începe lupta pentru supraviețuire la Voluntari. Leo Grozavu: ”Mi-aș dori ca și CCA să fie mai atentă când face delegări”

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană de primă ligă nu are o misiune ușoară la începutul play out-ului. ACS Poli are două dispute la rând în deplasare în Ilfov. Duminică bănățenii dau piept cu FC Voluntari iar tehnicianul Leo Grozavu a vorbit și despre arbitrajele care l-au afectat în jocurile din zona Capitalei.

”Au trecut trei săptămâni de când am venit, a fost o perioadă în are am încercat să ne cunoaștem reciproc, eu cu jucătorii în primul rând. La finalul săptămânii începem acest play out, un alt campionat, trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere ca și la anul să activeze Timișoara pe prima scenă”, a declarat Leo Grozavu.

ACS Poli a cedat cu echipa lui Claudiu Niculescu, scor 2-3, chiar la debutul lui Grozavu la Timișoara. ”Va fi o partidă dificilă, ca toate celelalte. La debut am pierdut împotriva Voluntariului, nu vreau să-mi amintesc, am făcut-o cadou… multe greșeli. Va trebui să fim mai atenți, sper că am învățat ceva și la meciul de duminică să fim mai concentrați, abili și să scoatem maximum”, a mai spus Leo Grozavu.

Timișorenii nu știu încă dacă pot miza pe Munteanu și Cânu, în refacere, în timp ce Ciaccheri are la rândul său probleme medicale. ”Sunt mici probleme, dar mai sunt două zile, vom încerca să recuperăm ce e posibil. Am fost interpretat. Nu am venit să mă plâng de ce a fost.


Nici de lot, nici de nimic…”, a adăugat Grozavu.

Bănățenii au spus răspicat înaintea acestei părți a sezonului că nu doresc ca în jocurile din zona Capitalei să fie arbitrați de ”fluierași” din București. Idee reiterată de tehnicianul lui ACS Poli. ”Din experiențele mele trecute am jucat de multe ori pe terenul echipelor din zona Capitalei și am avut arbitri din București. Intotdeauna afinitatea pentru cluburile din București e crescută. Va fi o luptă strânsă, va conta fiecare detaliu. Arbitrajul sper să fie imparțial. Mi-aș dori ca și CCA să fie mai atentă când face delegări. Nu e oportun să delegi un arbitru din Capitală când jucăm cu o echipă din Ilfov. Sper să fie înțelegere… Noi nu ne dorim să avem arbitri străini. Ar trebui să fie arbiri din Provincie care sunt imparțiali și nu au nicio legătură cu echipele. Eu am suferit tare din acest puncte de vedere. De fiecare dată când mă arbitra Chivulete la Voluntari când intra in careu echipa adversă se dădea penalty-uri. S-au întâmplat asemenea lucruri. Dacă va fi el am încredere că va arbitra corect, să nu se mai întâmple”, a conchis Leo Grozavu.

Timișorenii vor avea și următorul joc pe același teren din Voluntari, cu Juventus București, dar nu vor sta șase zile în zonă ci vor efectua două deplasări cu avionul.

”Este un meci foarte greu, ne dorim să începem bine play out-ul, sperăm să obținem trei puncte, dacă nu, e bun și unul. E foarte important să începem bine ca să nu avem emoții pe viitor. Ne-a prins foarte bine perioada de pauză, am acumulat foarte mult, am avut o perioadă destul de grea. Cu două antrenamente în fiecare zi. Trebuie să fim atenți la toate capitolele, deoarece orice moment de neatenție poate să ne coste. Au jucători foarte buni și trebuie să scoatem maximum din orice ocazie. De acum înainte orice punct e important. O să fim mai atenți la toată echipa lor… Noi trebuie să ne facem jocul nostru. E mai dificil când joci două meciuri in deplasare. Noi vrem să incepem cu brio. Nu ar fi rău niciun egal”, a spus și mijlocașul Andrei Enescu.

Partida FC Voluntari – ACS Poli Timișoara se dispută duminică, de la ora 18.00, în prima etapă a play out-ului Ligii I. Cele două se află la egalitate de puncte, 14, în noul clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.