Workshop și spectacol de tehnică pentru DJ-ii timișoreni, alături de Simon Iddol...

Workshop și spectacol de tehnică pentru DJ-ii timișoreni, alături de Simon Iddol FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1545314187">
Simon Iddol a susținut un workshop pentru DJ-eii timișoreni

DJ-eii timișoreni au avut parte de un workshop cât se poate de interesant care l-a adus marți seara în orașul nostru pe Simon Iddol, DJ și producător de muzică, unul dintre figurile de marcă a stilului edit/mashup/remix. Workshop-ul a avut loc la magazinul Soundcreation, iar pasionații genului au avut parte de o serie de sfaturi de remix și mix multichannel din partea artistului maghiar.

Proiectele muzicale ale lui Simon Iddol sunt cunoscute încă din 2006 și impresionează atât pasionații genului cât și pe aceia care-i urmăresc activitatea pe internet. Printre lucrări ale acestuia amintim remixuri pentru Giorgio Moroder, precum și nenumărate producții radio. Workshop-ul care a inclus prezentarea noilor console Roland DJ-202, 505 și 808 a reprezentat un real spectacol pentru amatorii de muzici electronice și pentru pasionații de tehnică de mixaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.