3,5 milioane de lei pentru proiecte culturale şi pentru tineret de la...

3,5 milioane de lei pentru proiecte culturale şi pentru tineret de la Primăria Timişoara. Cum puteți obține finanțare

0
DISTRIBUIȚI

Începe împărțirea banilor pentru finanţarea proiectelor de cultură şi ”tineret” în Timişoara. Primăria a postat pe site-ul instituţiei un anunţ privind deschiderea sesiunii de depuneri de proiecte pentru obţinerea de finanţare nerambursabilă. Suma pusă la bătaie în acest an este de 3.500.000 de lei, iar data până la care pot fi depuse cererile este 24 aprilie, ora 16.00. Cei care vor să obţină bani de la primărie prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara trebuie să ţină cont de faptul că sumele alocate cu titlu de confinanţare nu pot depăşi 70% din valoarea proiectului.


Beneficiarii sunt obligaţi să contribuie cu cel puţin 10% din valoarea proiectului, restul de 20% putând fi obţinuţi din sponsorizări.

„Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile cultură şi tineret pe anul 2018 este prevăzută de Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice, alocate pentru activităţi nonprofit de interes general şi de Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activităţi nonprofit culturale şi de tineret de interes local conform HCL 40-29.07.2016. (…) Proiectele se depun într-un exemplar la sediul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin, nr.2 şi vor avea menţiunea pe plic „pentru Comisia de Cultură” sau „pentru Comisia de Tineret” şi un exemplar în format electronic pe CD/DVD/stick. Evaluarea şi selecţia proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de cultură şi Comisia de tineret, constituite prin dispoziţia primarului municipiului Timişoara, în perioada 25 aprilie – 30 aprilie 2018. Informaţii si clarificări cu privire la documente se pot obţine de la secretariatul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara”, se arată în anunţul postat de Primăria Timişoara. Detalii legate de regulamentul competiţiei puteţi afla aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.