Accident cu o victimă la ieşirea din Timişoara. Două mașini s-au ciocnit...

Accident cu o victimă la ieşirea din Timişoara. Două mașini s-au ciocnit UPDATE Ce au descoperit polițiștii despre șoferul vinovat

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, la ieşirea din Timişoara, pe DN 59, în localitatea Chișoda.


Două mașini s-au tamponat, iar două persoane au fost implicate în incident. Una dintre ele a fost preluată de ambulanţa SMURD sosită la faţa locului și a primit îngrijiri medicale. În aceste momente intervin echipaje ale poliţiei, respectiv din partea ISU Timiş, care asigură măsurile PSI şi de prim ajutor. 

UPDATE Accidentul din Chişoda a fost cauzat de un bărbat care s-a urcat la volan, deşi nu avea carnet de conducere. Victimă a devenit tânărul de 24 de ani aflat în celălalt autoturism. „Un bărbat de 29 de ani conducea un autoturism pe strada Primăverii din localitatea Chişoda, iar la un moment dat a virat la stânga pe strada Oltului, neasigurându-se, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 24 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tânărului de 24 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.