Accident cu trei mașini în zona pasajului de la Popa Șapcă, din...

Accident cu trei mașini în zona pasajului de la Popa Șapcă, din Timișoara FOTO UPDATE Cine este vinovat

0
DISTRIBUIȚI

Un accident a avut loc în această dimineaţă, la Timişoara, în zona pasajului Popa Şapcă.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Timiș, trei maşini au fost implicate în incidentul în urma căruia a rezultat o victimă, care a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ ajuns la faţa locului. Timp de câteva zeci de minute, traficul a fost blocat pe o singură bandă de mers.


La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi trei subofiţeri din partea ISU Timiş, respectiv echipaje ale poliţiei.

UPDATE Accidentul a fost cauzat de un bărbat care s-a urcat la volan, deşi a consumat băuturi alcoolice. În vârstă de 34 de ani, acesta nu a mai apreciat corect distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, astfel că a intrat în el, producând un accident în lanţ. Victimă colaterală a fost o femeie de 58 de ani, pasageră în maşina care a fost lovită prima dată. „Un bărbat în vârstă de 34 de ani a condus un autoturism pe strada Popa Şapcă, dinspre Take Ionescu, iar la intersecţia cu strada Demetriade nu a păstrat distanţa regulamentară, intrând în coliziune cu autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 60 de ani, care la rându-i a intrat în maşina din faţa sa, condusă de o femeie de 53 de ani. În urma accidentului a rezultat o persoană rănită uşor, femeia de 58 de ani, pasageră în cea de-a doua maşină. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Şoferul vinovat a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a cantităţii de alcool consumate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.