Accident grav pe autostrada A1. Un om a murit, mai mulți răniți,...

Accident grav pe autostrada A1. Un om a murit, mai mulți răniți, trafic blocat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-838751623">

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe autostrada A1, între Timișoara și Arad, în zona localității Orțișoara, din județul Timiș.

Șeful Biroului Autostrada A1 Deva – Nădlac, comisarul șef Valentin Burta, ne-a declarat că o mașină în care se aflau cinci persoane, care circula pe sensul de mers de la Timișoara la Arad, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte patru persoane sunt rănite, fiind în stare gravă. „Traficul este blocat pe ambele sensuri până în momentul la care va fi finalizată cercetarea la fața locului”, a afirmat Valentin Burtă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, o coloană de autoturisme de aproximativ patru kilometri s-a format pe autostrada A1. Martorii povestesc că șoferul mașinii care s-a răsturnat circula cu viteză foarte mare.

„ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe autostrada A1, km 516. O mașină, în care se aflau 5 persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, o victimă a decedat, iar alte 3 victime au suferit multiple traumatisme. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o Autospecială de Transport Persoane şi Victime Multiple, 3 autosanitare SMURD, 16 subofițeri, ambulanță SAJ şi echipaje de poliție. De asemenea, la locul intervenției a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă inconștientă”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri pe autostrada A1 Timișoara – Arad, la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.