Accident grav pe DN 7. Opt persoane, aflate în același automobil, au...

Accident grav pe DN 7. Opt persoane, aflate în același automobil, au fost rănite

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc, puțin după ora 15.00, la intrarea în localitatea Toc din județul Arad. Șoferul unui VW înmatriculat în București, care se deplasa dinspre Deva spre Arad, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp aflat la marginea șoselei, transmite specialarad.ro.

În autoturism se aflau opt persoane, patru adulți și patru copii.


La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare de la Secția Bârzava și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. Un bărbat a fost grav rănit, în timp ce restul victimelor au suferit răni ușoare.

„Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit că o femeie de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Deva spre Arad, pe raza localității Toc, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un stâlp aflat în afara părții carosabile. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a 7 persoane (3 adulți și 4 minori de 2, 3, 8 și 11 ani) și rănirea gravă a unui bărbat”, se arată în comunicatul Poliției, conform sursei citate. Traficul în zonă a fost blocat în timpul intervenției echipajelor de urgență.

Sursa foto: Facebook / Radar ARAD

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.