Şapte victime după ciocnirea dintre un microbuz și un tractor, în Timiș...

Şapte victime după ciocnirea dintre un microbuz și un tractor, în Timiș UPDATE Cum s-a petrecut accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav pe o şosea din judeţul Timiş. Şapte persoane au fost implicate într-o coliziune care a avut loc pe DJ682, între localităţile Sânnicolau Mare şi Arad. Trei dintre ele au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital cu ajutorul unei ambulanţe SMURD care a sosit la faţa locului.

În urma impactului, ambele autovehicule, atât tractorul care avea ataşată o remorcă încărcată cu baloţi, cât şi microbuzul, au suferit pagube consistente. În interiorul microbuzului se aflau şase muncitori, care erau transportaţi de la locul de muncă. La faţa locului sa mai intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare şi şase subofiţeri din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare.

Traficul este blocat pe ambele sensuri, fiind cozi lungi de câțiva kilometri.

UPDATE Vina în urma accidentului care a avut loc astăzi o poartă şoferul tractorului, care nu s-a asigurat atunci când a virat la stânga.


În acelaşi timp, microbuzul care venea din spate încerca să depăşească regulamentar, însă nu s-a mai putut redresa la manevra tractoristului. La spital au fost transportate cu răni uşoare două femei, de 32, respectiv 38 de ani, dar şi un bărbat de 44 de ani, cu toţii aflaţi în afara oricărui pericol.

„Un bărbat de 42 de ani a condus un tractor cu remorcă pe DJ682, iar la ieşirea din Sânnicolau Mare, înspre Arad, pentru efectuarea virajului la stânga nu s-a asigurat, fiind lovit din spate de către un microbuz condus de un bărbat de 49 de ani, care s-a angajat în depăşirea regulamentară a tractorului. În urma accidentului trei persoane, respectiv două femei şi un bărbat, au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.