Accident la ieșirea din Timișoara. Două autoturisme s-au ciocnit, mai multe persoane...

Accident la ieșirea din Timișoara. Două autoturisme s-au ciocnit, mai multe persoane la spital UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier la ieșirea din Timișoara înspre Lugoj, în zona sensului giratoriu de la Ghiroda.

Din primele informații, două autoturisme au fost implicate în coliziune, respectiv cinci persoane. Într-unul dintre mijloacele de transport se afla o persoană, rănită ușor. Traficul se desfășoară cu dificultate în zonă, iar la fața locului au sosit echipaje ale poliției, pompierilor, respectiv mai multe ambulanțe, iar medicii acordă primul ajutor.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Șapte persoane au ajuns la spital în urma accidentului.


Șoferul în vârstă de 45 de ani care se afla la volanul microbuzului conducea pe DN6, dinspre Timișoara, înspre Lugoj, iar la câteva sute de metri după sensul giratoriu de la Ghiroda, după proțiunea de drum în care sensurile de mers sunt despărțite de un parapet, a virat la stânga încercând să se întoarcă și a intrat în coliziune cu un Volkswagen Golf, condus de un tânăr de 25 de ani. În autoturism se aflau cinci persoane, care au fost transportate la spital alături de doi pasageri care se aflau în microbuz. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Traficul în zonă s-a desfășurat pe o singură bandă, alternativ, în timpul intervenției echipajelor de urgență.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.