Accident în lanţ într-una din cele mai circulate intersecţii din Timişoara. Patru...

Accident în lanţ într-una din cele mai circulate intersecţii din Timişoara. Patru maşini avariate, un tânăr rănit

0
DISTRIBUIȚI

Un accident în lanț a avut loc, azi-noapte, într-o intersecţie din Timişoara circulată intens. Patru maşini au fost avariate din pricina neatenţiei unuia dintre şoferi.

Vina o poartă un şofer de 45 de ani, care se afla pe strada Constantin Brâncoveanu atunci când a încercat să facă stânga, însă fără să acorde prioritate. Tânărul de 19 ani ce se deplasa regulamentar pe strada Ciprian Porumbescu a încercat să-l evite, însă a intrat frontal într-un alt autoturism, proiectat la rându-i întro maşină ce aştepta la semafor.

Cel mai rău a ieşit conducătorul auto în vârstă de 19 ani, care, pe lângă pagubele materiale, s-a ales cu răni uşoare, fiind transportat la spital.


„Un tânăr de 19 ani a condus un autoturism pe strada Ciprian Porumbescu, iar la un moment dat, încercând să evite coliziunea cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, care se deplasa pe strada Constantin Brâncoveanu, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, care circula regulamentar, pe care la proiectat într-un alt autoturism staţionat la semafor pe strada Ciprian Porumbescu. În urma accidentului, tânărul de 19 ani a fost rănit uşor”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind negativă. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.